













Version: 29.05.2024

Friday 31.05.20	Friday 31.05.2024		
10:00-17:00	Administrative Control		
10:00-18:00	Technical Verification and Random sound control		
14:00	Circuit Control		
15:30	Medical examination of unfit riders in the Medical center (only MXGP and MX2)		
16:00-16:30	Start Test practice MXGP		
16:30-17:00	Start Test practice MX2		
17:30	Medical examination of unfit riders in the Medical center		
18:00	Second Circuit Control (if necessary)		
18:30	Meeting with the Organizer, Race Direction + Event Management Meeting		































































































Version: 29.05.2024

Saturday 0	1.06.2024			
09:05	Start gate demonstration			
09:10	WMX	Free practice	20 mins	
09:40	EMX250	Free practice	20 mins	
10:10	MXE	Time practice	10 mins	
10:30	MX2	Free practice	25 mins	
11:00	MXGP	Free practice	25 mins	
11:30	Onboard Camera		15 mins	
11:55	WMX	Qualifying practice	25 mins	
		Start test session	5 mins	
12:30	EMX250	Qualifying practice	25 mins	
		Start test session	5 mins	
13:10	MXE	Motorcycles in waiting zone		
13:15		Race 1	7 mins + 1 lap	
13:40	MX2	Time practice	25 mins	
		Start test session	5 mins	
14:15	MXGP	Time practice	25 mins	
		Start test session	5 mins	
14:50	WMX	Motorcycles in waiting zone - sighting lap		
15:00		Race 1	20 mins + 2 laps	
15:35	EMX250	Motorcycles in waiting zone - sighting lap		
15:45		Race 1	25 mins + 2 laps	
16:25	MX2	Motorcycles in waiting zone - sighting lap		
16:35		RAM Qualifying race	20 mins + 2 laps	
17:15	MXGP	Motorcycles in waiting zone - sighting lap		
17:25		RAM Qualifying race	20 mins + 2 laps	
18:00	Meeting of the Race Dir	Direction / Event Management		



























































































MXGP





Version: 29.05.2024

Sunday 02	<u>.06.2024</u>		
09:25	WMX	Track opening for sighting laps	
09:35		Closure of waiting zone	9
09:45		Race 2	20 mins + 2 laps
10:25	MX2	Warm-up	15 mins
10:45	MXGP	Warm-up	15 mins
11:05	MXE	Motorcycles in waiting zone	
11:10		Race 2	7 mins + 1 lap
11:35	EMX250 Track opening for sighting laps		ing laps
11:45		Closure of waiting zone	9
11:55		Race 2	25 mins + 2 laps
13:05	MX2	Motorcycles in waiting zone - sighting lap	
13:15		Race 1	30 mins + 2 laps
14:05	MXGP	Motorcycles in waiting zone - sighting lap	
14:15		Race 1	30 mins + 2 laps
16:00	MX2	Motorcycles in waiting zone - sighting lap	
16:10		Race 2	30 mins + 2 laps
17:00	MXGP	Motorcycles in waiting zone - sighting lap	
17:10		Race 2	30 mins + 2 laps
18:10	Meeting of the Race Direction / Event Management		





















































